A Steelers ajánlatot tett Wallacenak

A Pittsburgh Steelers csapata tendert kínált a wide receiver Mike Wallacenak. Wallace szerződése ma lejár és szabadügynök lehet. Az elkapó hároméves szerződése jár le így restricted free-agentnek (RFA) számít. A tavalyi alapszakaszban 1.193 elkapott yardja és 8 touchdownja volt. Beválasztották a Pro Bowl keretbe is.

Ennek megfelelően a Steelers egy elsőkörös tendert kínált neki. A general manager, Kevin Colbert nyilatkozata szerint a lépésre azért került sor mert meg akarják tartani az elkapót. Viszont van egy másik lehetőség is. Amennyiben jelentkezik egy másik csapat és az többet kínál Wallacenak (amit a Steelers nem akar megadni), akkor egy elsőkörös draft pickért elvihető.

A New England Patriots hetek óta érdeklődik az elkapó iránt. A Patriotsnak két elsőkörös választása van az idei Drafton. 31.-ként saját jogon, 27.-ként pedig egy korábbi, a New Orleans Saintsel kötött trade miatt választhat. Így könnyen elképzelhető, hogy Wallace jövőre már Patriots játékos lesz.

Wallace mellett a cornerback Keenan Lewis, a safety Ryan Mundy, a tight end David Johnson és az offensive linemen Doug Legursky és Ramon Foster is tender ajánlatot kapott a Pittsburgh Steelerstől.

(nfl.com)