Witten szerint nagy motivációt jelent számukra, hogy a Giants ellen kezdik a következő szezont

A Dallas Cowboys csalódást keltően fejezte be a tavalyi szezont, hiszen az utolsó hat mérkőzéséből négyet is elvesztett és ezzel a végjátékkal lemaradtak a rájátszásról. A csapat tight endje Jason Witten azonban optimistán tekint a jövőbe.

"A kilenc évem alatt most volt a legagresszívabb off-season ténykedése a csapatnak (a játékos mozgásokat illetően). Nemcsak szükséges lépés volt, de ez a legjobb ami történhetett. Hihetetlen látni a fejlődésünket. A legjobb játékosok kerültek a csapathoz." - nyilatkozta Witten a Dallas Cowboys hivatalos weboldalán.

Witten nagyon pozitívan beszélt a Kansas City Chiefs korábbi cornerbackjének, Brandon Carrnak a megszerzéséről is. A tight end volt az egyik Dallas-i veterán aki jelen volt Carr látogatásakor is. Witten szerint Carr legjobb tulajdonsága, hogy mindig magasabbak az elvárasai saját magával szemben.

A Cowboys a Super Bowl címvédő New York Giants ellen nyitja meg a következő szezont szeptember 5.-én a MetLife Stadionban. Rendhagyó módon a nyitómérkőzésre szerdán kerül sor, mert csütörtökön Obama elnök beszédet mond a Demokrata Konvención.

(nfl.com)