Antonio Brown 42.5 millióért hosszabbított a Steelers-el

A Pittsburgh Steelers pénteken szerződést hosszabbított a wide receiver Antonio Brown-al. Brown ötéves, 42.5 millió dolláros szerződést kötött a csapattal így 2017-ig a Steelers játékosa lesz. A szerződés hosszútávra is biztonságot jelent a Steelers számára, hiszen még mindig tart a Wallace szerződési Saga. A Steelers akkor kötelezte el magát Brown hosszútávú szerződtetése mellet amikor szerdán este megszakadtak a tárgyalások Mike Wallace-al. Sőt egyes hírek szerint Wallace eltradelését sem tartják már elképzelhetetlennek.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Antonio Brown a csapatunk játékosa lesz még a 2017-es szezonban is. Fontos szerepet töltött be a csapatunknál az utóbbi két évben és mindenkit felvillanyoz, hogy hosszú évekig Steeler marad." - nyilatkozta Kevin Colbert a Steelers general managere.

Brown a következő szezonban kezdi meg a harmadik profi évét. A 2010-es Draft hatodik körében választotta ki a Steelers. A tavalyi szezonban a Steelers MVP-jének választották és mint kick returner bekerült a Pro Bowl keretbe is. Csapatának második legeredményesebb játékosa lett 69 elkapásával 1.108 elkapott yardjával és 2 elkapott touchdownjával. Továbbá az NFL történetének első játékosa lett aki több mint 1000 yardot szerzett elkapásokból és visszahordásokból is.

(nfl.com, Fotó: Peter Diana/Post-Gazette)