Verekedés a Jets edzőtáborában

Kisebb verekedés tört ki a Jets edzése közben a running back Joe McKnight és a safety D’Anton Lynn között. Lynn a pályán kívül meglökte McKnight-ot majd hozzá vágta a labdát. Ezt követően egymásnak estek és 20 játékos csatlakozott hozzájuk. Lynn állítása szerint az ügy nem volt személyes és nem akarták bántani egymást. A verekedéssel kapcsolatban megszólalt Mark Sanchez aki nem szokott a csapat verbális vezére lenni de az eset nála is kiverte a biztosítékot.

Mark Sanchez, a csapat irányítója nyilatkozott az esettel kapcsolatban és kifejezte nemtetszését.

Erre nincs mentség. Nem vághatod hozzá a labdát a csapattársahoz. Rosszul néz ki és rossz üzenete van. Törődünk a játékosainkkal. Ha egy mérkőzésen hozzávágod a labdát valakihez az 15 yardos büntetéssel jár. Nem hinném, hogy jó ötlet lenne ezt gyakorolni. Rex majd megoldja. Ez az Ő felelőssége. De az biztos, hogy ez nem segít nekünk. Nem látom, hogy az ilyenektől hogyan lehetnénk jobbak. - nyilatkozta Sanchez.

Az eset után természetesen a vezetőedzőt is megkérdezték akinek muszáj volt megmutatnia, hogy nem tolerálja a hasonló eseteket és kézben tartja a csapatát.

"Van amikor erőből akarod megoldani a dolgokat, de az erő csak egy dolog. Nem szeretem az ilyen dolgokat. Ezért állítottuk gyorsan le Őket és emlékeztettük rá, hogy az ellenfelek nem zöldben és fehérben vannak." - nyilatkozta Ryan.

Az eset másik kameraállásból:

(nfl.com, firstdown.hu, Fotó: cbssports.com)