A Giants ajánlatot tett Victor Cruz-nak

A New York Giants elnöke, Steve Tisch egy hete adott nyilatkozatában elárulta, hogy 6 millió dollár körüli szerződést készülnek adni a wide receiver Victor Cruz-nak ami megfelel olyan top slot receiverek fizetésének mint amilyet Wes Welker és Danny Amendola kapott.

Cruz viszont fiatalabb mint Wes Welker és sokkal produktívabb, mint Danny Amendola ezért valamivel jobb szerződést is kaphatna.

Cruz draftolatlan szabadügynökként került a Giantshez 2010-ben és az első szezonban csak három mérkőzésen lépett pályára. Két éve viszont már az összes alapszakasz mérkőzésen pályára lépett és 1.536 elkapott yardot szerzett. Ennek megfelelően a tavalyi szezonban már kirobbanthatlan kezdőjátékosnak számított New Yorkban.

A New York Daily News tegnapi információ szerint a korábban említettnél egy kicsit jobb szerződést kínált fel Cruz-nak a Giants. A hírek szerint az elkapó évi 7 millió dolláros szerződést írhat alá a csapattal ami részarányos garantált fizetést fog tartalmazni. Továbbá 3-4 éves szerződésben gondolkodnak és a jelenleg 26 éves elkapó az új szerződése után még aláírhat egy még jobb szerződést.

Érdekesség, hogy nem csak a csapat, hanem a csapattársak is szeretnék az elkapót New Yorkban tartani. Az irányító Eli Manning és az offensive tackle David Diehl is jelezte, hogy belemegy a fizetéscsökkentésbe csak azért, hogy a segítsenek a csapatnak Cruz-t magtartásában.

(nfl.com, Fotó: bostonglobe.com)