Peyton Eli-ról

Vasárnap Giants-Broncos mérkőzést láthatnak a szurkolók a Metlife Stadiumban, aminek a pikantériája, hogy a két csapat irányítója Peyton illetve Eli Manning. Előbbi beszélt az öccséről.

Úgy gondolod megkapja Eli a neki járó elismerést?

Igen.

Mit gondolsz, miben jobb nálad Eli a pályán?
Erre sajnos nincs jó válaszom. Tudom, hogy az emberek szeretik az összehasonlításokat, de én nem ilyen vagyok.

Rivalizáltok egymással?
Inkább segítjük egymást. Ugyanazt a sportot űzzük, ugyanaz a munkánk. Mindketten átéljük azokat a dolgokat, amiket az irányítók átélnek. Többször is együtt edzettünk az offseason során, ami mindig jó móka. Próbáljuk segíteni egymást a szünet alatt. Én próbálom hajtani Eli-t, ő pedig engem.

Mi a helyzet a pályán kívül? Ott sincs semmiféle rivalizálás?
Nincs. Például számtalanszor együtt golfozunk, közel állunk egymáshoz. Nem a rivalizálás határozza meg a viszonyunkat.

Elcserélnéd valamelyik rekordod a második Super Bowl gyűrűért?
Minden évben megpróbálok megtenni minden a csapatomért, hogy győzelemre vezessem őket. Ami ezzel kapcsolatos abban részt veszek. A csapatomnak akarok segíteni nyerni attól függetlenül, hogy 7 touchdown átadást adok vagy egyet se. Amíg nyersz addig ez nem fontos. A cél minden évben, hogy megnyerd a mérkőzéseid. Próbálsz ebben segíteni a csapatodnak, a célod pedig a bajnokság megnyerése.

Mennyire volt Eli segítőkész a rehabilitációd alatt?
Ahogy minden családtag, ő is nagy mértékben az volt. Sokat jelentett ez a támogatás, mert olyan sérülésem volt amelyből nem tudtam mikor térhetek vissza. Eli biztatott és támogatott a teljes idő alatt, emiatt pedig hálásnak kell lennem.

Mivel nyűgözött le téged Eli eddigi pályafutása alatt?
Eli egy kiváló, konzisztens játékos. Évről évre jobb lesz. Úgy gondolom ez a célja a játékosoknak, hogy jobbak és jobbak legyenek. A sikereit különböző elkapókkal és futókkal érte el. Rendkívül rugalmasan áll ahhoz, hogy a csapattársaihoz alkalmazkodjon, de a legjobb tulajdonsága az, hogy konzisztens.

Holnap pedig Eli nyilatkozatát olvashatjátok majd!

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu