A következő szezon menetrendje

A liga tegnap nyilvánosságra hozta a következő szezon menetrendjét. Hagyományos módon a Super Bowl címvédője játssza a szezon első mérkőzését. A nyitótalálkozó szeptember 5.-én (magyar idő szerint) péntek hajnali 02:30-kor veszi kezdetét és a Green Bay Packers-t fogadja majd hazai pályán a Seattle Seahawks. Egy mára már elhíresült összecsapás visszavágóját láthatjuk majd hiszen két éve tulajdonképpen a két csapat mérkőzése miatt hozták vissza a profi játékvezetőket a Fail Mary-ként elhíresült play miatt.

Az első hét párosításai közül érdemes kiemelni a vasárnap esti mérkőzést amelyen a Denver Broncos fogadja majd az Indianapolis Colts csatát. Peyton Manning bosszút állhat régi csapatán a tavalyi alapszakaszban elszenvedett vereségért. 

A hálaadás napján ismét három mérkőzést rendeznek majd az NFL-ben. Érdekes módon három csoportrivális találkozóját választották ki nekünk az idei évre. A sort a Detroit Lions és a Chicago Bears összecsapása kezdi (18:30), majd a Dallas Cowboys-Philadelphia Eagles mérkőzés következik és végül hajnalban egymásnak feszül a San Francisco 49ers és a Seattle Seahawks csapata.

Az első forduló párosításai

Szeptember 5., péntek, 02:30

Seahawks - Packers

Szeptember 7., vasárnap, 19:00

Falcons - Saints

Rams - Vikings

Steelers - Browns

Eagles - Jaguars

Jets - Raiders

Ravens - Bengals

Bears - Bills

Texans - Redskins

Chiefs - Titans

Dolphins - Patriots

Szeptember 7., vasárnap, 22:25

Buccaneers- Panthers

Cowboys - 49ers

Szeptember 8., hétfő 02:30

Broncos - Colts

Szeptember 9., kedd 01:10

Lions - Giants

Szeptember 9., kedd 04:20

Cardinals - Chargers

Az alapszakasz összes mérkőzésének párosításáért kattints IDE!

nfl.com, Fotó: fansided.com

Címkék: alapszakasz