Ismét balhéba keveredett Da’Quan Bowers

Megint az egyik Tampa Bay Buccaneers játékos hozta a holtszezonbeli szokásos izgalmakat magával. Már-már meglepő lenne ha Da’Quan Bowers-szel nem történne valami orbitális nagy baromság két szezon között.

Bár ezúttal a “jó” állampolgár képében tetszeleg, hisz rendőrt hívott, és megmentette jómagát, valamint korábbi egyetemi csapattársát a “vérengző” Farrah Franklintől. És, hogy ki az a Farrah Franklin? Ő a Destiny’s Child azon egykori tagja, akire már a kutya sem emlékszik. Na ugye, én megmondtam!

De nézzük csak mi is történt valójában a külföldön nagyon népszerű bulvárhírekkel előszeretettel foglalkozó TMZ honlapja szerint? Bowers egy szép szombati napon felkelt, és kiment Myrtle Beach-re, hogy ott találkozzon egykori egyetemi csapattársával, Ricky Sapp-pel, aki szintén kiruccant Tampába kicsit mókázni, mielőtt elkezdődne számára is a komoly edzőtáborozás. Ekkor csatlakozott hozzájuk Farrah Franklin is, aki úgy tűnik már régebb óta barátja Ricky Sapp-nek. A nap szépen telt, az alkohol rendesen fogyott. Majd estére visszamentek Sapp szállására tovább folytatni a bulit. Illetve folytatták volna, ha Franklin kisasszony nem kattan ki, kezd el üvöltözni, és ajtókat csapkodni. A 193 centi, és 131 kilós Bowers ekkor úgy megijedt a nőtől, hogy jobbnak látta ráhívni a rendőrséget.

0721_2

Mikor a szervek megérkeztek Sapp és Bowers informálta őket Franklin állapotáról. Elmondták azt is, hogy szerintük drogokat is fogyasztott, hisz előszeretettel járkált ki a fürdőbe. Amikor a rendőrök kérdőre szerették volna vonni az érintett Farrah-t is, az szépen hátat fordított a rend éber őreinek, és bár lábán alig állt, menekülőre fogta és futásnak eredt. Rövid kutakodás után azonban kézre került. Hisz a szomszéd kertjében a fák között feküdt totális delíriumban. Természetesen letartóztatták rendbontásért. Amikor pedig a rendőrök kérdőre vonták, hogy miért is futott el, azt válaszolta, hogy nem volt hova mennie, és amúgy is tervezte, hogy pihen egy kicsit a fák között.

Kevesen tudnak annyi idióta történetet elénk tárni, mint Da’Quan Bowers teszi, köszönjük a szórakoztatást, de most már tényleg ideje lenne az edzőtáborra koncentrálni, hisz nagyon gyorsan ki fog így kerülni a keretből.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: wpbf.com