A Bucs elküldte D.J. Moore-t

Már korábban is beszéltünk róla, hogy a cornerback pozíció elég zsúfolt volt a Bucs rosterén. Nos ezen könnyítettek kissé a mai napon. A csapat vezetősége elküldte ugyanis a veterán D.J. Moore-t. A helyére pedig egy le nem draftolt újonc linebacker érkezett Jeremy Grable személyében, valamint a csapathoz érkezett egy veterán offensive tackle is, J.B. Shugarts.

Moore távozása többeket meglepett, hisz cornerback fronton a kezdő neveket leszámítva is maradtak jócskán olyanok akik gyengébb teljesítményre képesek Moore-nál. Gondolok itt akár Deveron Carr-ra. Az viszont egyértelműen kiderült, hogy a korábbi Bears-es játékosok egyáltalán nem élveznek előnyt másokkal szemben.

Grable a Valdosa State-ről jelentkezett a draftra, ott azonban nem kelt el. Itt is linebackert játszott, leginkább a speciális egység tagjaként. Shugarts azonban már jó ideje végzett az egyetemmel, azonban egy NFL csapatnál sem sikerült megragadnia, akár egy teljes szezonra. Edzőtáborról edzőtáborra ugrálva keresi a helyét. A támadófalember pozíciójához hűen elég nagy méretekkel van megáldva, de technikai hiányosságai akadnak bőven.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com