Vikings előzetes: Special team

Training Camp Preview ST_1Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a csapat speciális egysége. Végre bátran állíthatjuk, hogy végre valamiben mi vagyunk a legjobbak a csoporton belül. A Vikings special team-je messze a legjobb az NFC North-ban, köszönhetően remek rúgóinknak és remek visszahordóinknak.

Talán az egyetlen olyan csapatrész, amelyikkel nincs gond.

Blair Walsh a csapat kickere nagyszerűen rúg. Újonc évében NFL rekordot döntött. Tavaly kicsit visszaesett teljesítménye, 4 kihagyott mezőnygólja is volt, de a szezon felétől sérült lábbal játszott, így nem lehet neki ezt felróni.

A tavalyi évében Jeff Locke újoncként érkezett a csapathoz és első évében rá támaszkodtak, ha puntolásról volt szó. A szezonban nem annyira elkelő, 23. helyen végzett 44.2 yardos átlaggal. Idén már bele fog szokni és reméljük sokkal feljebb lép a ranglétrán.

A Vikings veterán long sanppere Cullen Loeffler. Loeffler már több, mint 10 éve csapatunk tagja. Mindig ott van nem csak a csapat életében, de közösségi tevékenysége is kiemelkedő.

Visszahordó szerepre két játékos van jelölve előzetesen. A kickoff-okat természetesen Cordarrelle Patterson fogja teljesíteni, a punt visszahordásokat pedig Marcus Sherels fogja megoldani.

Rajutk kívül még Jarius Wright és Jerick McKinnon is tesztelve van visszahordóként. Az edzőtáborban kiderül ki lesz a végső befutó.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com