Eagles edzés összefoglaló - 07.30.

Szerdán megtartották a negyedik edzést. Vandervelde (back), Cooper (foot), Polk (hamstring) nem edzett, ahogy Logan (hamstring) sem. Ismét előkerültek a vállvédők, ahogy hétfőn is, a Lincolnon.

Az első interception a 2014-es Eagles training campben Mark Sanchez nevéhez fűződik. Malcolm Jenkins halászta le a labdáját egy 3 on 2 drill során. Nem volt rossz dobás Sancheztől, de Jenkins beugrott a labda útjába és összeszedte azt, éles helyzetben vissza is vitte volna TD-re. Celek vagy Ertz volt a célpont.

Nem sokkal ezután Barkley is dobott egy INT-et, az ő passzát Williams szedte össze Josh Huff elől. Ez sem volt annyira rossz labda, de Williams megharcolt érte Huff-fal.

A harmadik interceptiont a redzone drillben szerezte Brandon Boykin. A labdát ismét Sanchez adta, Arrelious Benn volt a célpont.

A negyedik interceptiont megint Jenkins szerezte, ezúttal Nick Foles célpontja Darren Sproles volt. Éles helyzetben ez is picksix lett volna. Jenkinsnek egyébként elég jó TC-je van, nem csak az interceptionök miatt, de sok passzt is leütött.

Folesnak nem volt valami jó napja, az eladott labdáján kívül egy másik interceptiont Earl Wolff ejtett el.

Az első játéknál, amikor teljes létszámmal volt fent mind az offense, mind a defense, Maclin állt fel slotban és Ertz a szélen, végül futójáték lett belőle. A következő alkalommal Foles Ertznek passzolt, incomplete lett, de ez komoly fegyver lehet, ha Ertz és Foles gyakorolják ezt a playt.

Jordan Matthewsnak borzasztóan jó napja volt. Mintha Sanchez csak neki passzolt volna, olyan jól szeparálódott, elkapott majd sok YAC-ot termelt. 1v1 WR/CB drill során Matthews először Wolffot majd Maragost verte meg nagyon simán. Egyszer Carrollt is nagyon megverte, majd TD-re futott. "

Based on his training camp performance today I really don’t think it’s too soon to say Jordan Matthews is the best WR in NFL history." - Brandon Lee Gowton

Nem sok szó esett még Darren Sprolesról, aki a redzone-ban külső futásokkal volt sikeres, és nagyon veszélyesnek tűnt a rövid passzjátéknál. A 4 interception mellett volt néhány szép levédekezett passz. Cary Williams Jeremy Maclinnel szemben védekezett sikeresen, majd Marcus Smith ütötte le Sanchez passzát a LOS-on. Damion Square egy Foles-passzt ütött le.

Edzés után majdnem minden WR a jugs machine-nal maradt gyakorolni.

phillyblogbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu