Az előszezon 2. hetének nyertesei

Blake Bortles, QB, Jacksonville Jaguars

A szakértők feltették a kérdést, hogy mit kellene még tennie egy újonc irányítónak, hogy elnyerje a kezdő posztot. Minden jel szerint Bortles csak tartalék lesz élete első téttel bíró profi mérkőzésén de nagyon figyelemre méltó amit eddig produkált. Az első csapattal már együtt gyakorolhatott és hamarosan megkapja ezt a lehetőséget a harmadik előszezon mérkőzésen is. A Jaguars edzőinek át kellene gondolni a helyzetet.

Gerald McCoy, DT, Tampa Bay Buccaneers

A Buccaneers defensive tackleje egyszerűen megállíthatatlan két hete. Ha lenne előszezon defensive MVP cím akkor nagy eséllyel pályázná a díjra.

Jaron Brown, WR, Arizona Cardinals

A másodéves Brown felhívta magára a figyelmet az idei előszezonban. 86 yardot szerzett a múlt héten és egyértelműen bebiztosította a kerettagságát.

Minnesota Vikings támadósor

Az egész Minnesotai támadósor a nyertesek közé került az elmúlt játékhetet követően. Matt Cassel játékával a második játékhéten is megmutatta, hogy jogosan pályázik a kezdő posztra. Azonban Teddy Bridgewater a második félidőben megmutatta, hogy Cassel nem dőlhet hátra kényelmesen. Cassel lesz a kezdő az első héten de Bridgewater folyamatos fenyegetést jelent. A két irányító mellett a tight end Kyle Rudolph is nagyon jó előszezont fut, úgy látszik az új szerződés jót tett neki.

Ryan Shazier, Pittsburgh Steelers

Shazier-t folyamatosan dicsérik a kiválasztása óta és most megmutatta, hogy ez nem is volt alaptalan. A múlt héten olyan teljesítményt nyújtott amely bármelyik linebackernek a dicséretére válna.

Hakeem Nicks, WR, Indianapolis Colts

A New York Giants-től érkezett elkapó nem lehetett túl büszke az eddigi offseasonjára, folyamatosan csak kritizálták az edzésen mutatott teljesítménye miatt de a múlt héten elnémította a kétkedőket.

New England Patriots receiver sora

Tom Brady sokkal jobb helyzetben van mint évvel ezelőtt. Danny Amendola egészséges, Kenbrell Thompkins nagyon jól teljesít és Rob Gronkowski rehabilitációja is jól halad.

Baltimore Ravens futójátéka

Bernard Pierce kezdett a második előszezon mérkőzésen és nagyon jól teljesített. Ray Rice is jobb formát mutat mint egy éve. Úgy látszik, hogy a csapat nagyon hamar elsajátította az offensive koordinátor Gary Kubiak rendszerét.

Rex Ryan válasza

Ryan-t a gyenge secondary rossz játékáról kérdezték és a válasz szenzációsra sikeredett. "Annyira, hogy Andy Dalton 100 millió dolláros irányítónak tűnt ellenünk".

(nfl.com, Fotó: api.foxsports.com, bleacherreport.com, fansided.com, sbnation.com)