A Panthers elcserélte Barner-t

A Carolina Panthers elcserélte a running back Kenjon Barner-t a Philadelphia Eagles-el egy feltételes hetedik körös választásért a 2015-ös drafton.

A 2013-as NFL Draft hatodik fordulójában kiválasztott játékos nyolc mérkőzésen lépett pályára újoncként. Hat futásból hét yard-ot ért el, valamint két elkapással szintén hét yard-ot és két kickoff visszahordással 17 yard-ot szerzett.

Barner az előszezont a Panthers punt és kickoff returner-eként kezdte és kezdő running back volt a Buffalo ellen DeAngelo Williams és Jonathan Stewart hiányzása miatt. Két előszezon mérkőzésén 15 futásból szerzett 26 yard-ot, volt egy 14 yard-os elkapása, két punt visszahordása eredmény nélkül és egy kickoff visszahordása 31 yard-ért.

A Kansas City ellen a múlt héten a running back Fozzy Whittaker vezette a csapatot, 71 yardot és egy TD-t szerezve 13 futásból, míg a draftolatlan újonc running back Darrin Reaves szerzett egy hat yardos TD-t az előszezon nyitón. A visszahordó szerepe továbbra is rendezetlen, Kealoha Pilares kickoff, Philly Brown egyaránt kickoff és punt visszahordóként jöhet számításba.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu