Rivera a Patriots elleni meccsről beszélt

Panthers első csapata nem fog annyi annyi snap-et kapni pénteken a New England ellen, mint a második előszezon mérkőzésen, de Panthers rajongók jó néhány akcióban láthatják őket. 

"Nem fogjuk sokat játszatni az első csapatot, de kapnak egy kis ismétlési lehetőséget, talán egy kétperces drive-ot is az első félidő végén," mondta Ron Rivera szerdán.

Több játékbeli tényező fogja meghatározni, hogy mennyi ideig játszik Cam Newton. Míg Newton átadta a helyét Derek Anderson-nak az első félidő utolsó drive-jában a vasárnapi 28-16-os, Kansas City Chiefs elleni győzelem során, néhány kezdő játszott a második félidőben. 

Mindössze öt nap van a mérkőzések között, Rivera és munkatársai nem készítettek külön játéktervet a Patriots ellen, de a mérkőzés videója értékes lesz. A személyzet stratégiája a posztokról szól, amiket a tartalékokkal töltik fel a Patriots ellen, mert a keretet csökkenteni kell 14 játékossal kedden. 

"Ez nagy meccs lesz egy csomó srácnak. Van egy csomó srác mindkét oldalon és a speciális csapatban, akikről dönteni kell," mondta Rivera. "Meg kell hozni néhány nehéz döntést. El kell, hogy engedjünk majd néhány jó játékost. Játszatni fogjuk őket, és aztán visszanézve a videót meghozzuk a döntést." 

Baráti ellenfél: A Patriots játéka kapcsolódni fog a Panthers-hez az elkapó Brandon LaFell miatt, aki kulcsjátékos volt a Carolina-ban az utolsó négy szezonban, a játékos egy touchdown-t is elért a hét elkapásából a tavalyi Monday Night Football győzelem során a New England ellen.

"Szerettük volna, ha az összes játékos visszatér, de ez az üzlet szerencsétlen oldala. A srácok lelépnek," mondta Rivera. "Brandon minden bizonnyal az egyik srác, akit szerettél volna, hogy visszatérjen. Szeretted volna megtartani Captain Munnerlyn-t, Mike Mitchell-t, Teddy Ginn-t, mindegyiket. Segítettek elérni azt, amit tavaly elértünk, de ez része a játéknak. Meg kell lépni. Ugyanakkor, mi találtunk más játékosokat, akik jöttek, és csináltak néhány dolgot a számunkra."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu