William Gholston és Mike James hosszabb időre kidőlt

A szombati Dolphins elleni találkozón szépen hullottak játékosaink. És bár a sérültek száma magas volt, szerencsére kulcsfontosságú játékost nem veszítettünk. 

Azt már viszont most tudjuk, hogy William Gholston hosszabb ideig lesz kénytelen hiányolni a Bucs. A futó Mike James pedig egészen biztos, hogy nem játszhat majd szombaton a Buffalo Bills ellen. Mindezt Lovie Smith tegnap esti nyilatkozatából tudhattuk meg. Mind a két játékos a vállán sérült meg a Dolphins elleni találkozón. Lovie Smith pedig így nyilatkozott a sérülésekről:

“Ez valószínűleg eltart egy darabig.”

A defensive endeket már így is sújtotta sérülés az elmúlt időszakban. Ezért is maradt távol a tegnapi meccstől Steven Means, és Da’Quan Bowers is. Bár az ő sérülésük nem komoly. Most azonban Gholston kiesésével valószínűleg Bowers több játékidőt fog kapni a széleken. És egy defensive tackle-t tesz bevethetővé Lovie Smith.

Mike James hiánya már szembetűnőbb lehet számunkra. Hisz egy tartalék futónkat már elveszítettük. Korábban az idén draftolt Charles Sims dőlt ki 12-14 hétre. Így Doug Martin mögött már csak Bobby Rainey vethető be minőségi játékra.

Ezen kívül Lovie Smith megjegyezte, hogy Rashaan Melvin (CB) sérülése szerencsére nem komoly, nem igényel műtéti beavatkozást. Ő valószínűleg már pályára is lép szombaton. Ahogy valószínűleg most már Alterraun Verner is visszatér és játszik majd kicsit a Bills ellen. A szintén cornerback,Mike Jenkins azonban valószínűleg távol marad ettől a mérkőzéstől is.

Szombaton a linebacker Brandon Magee, és a safety Major Wright is elhagyta komolyabbnak tűnő sérülések miatt a pályát, azonban az ő állapotukról még nem mondott semmit a csapat vezetősége.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com