Akikre figyeljünk a Patriots ellen

Elérkeztünk az előszezon végéhez, ma éjszaka lejátsszák a csapatok utolsó tét nélküli mérkőzésüket. Ez alkalommal már kis szerepet kapnak csak kezdőink, a cél most már a végső keretek kialakítása. Lássuk kik azok akiknek meg kell harcolniuk a rosterért.

Peyton Hillis vs Michael Cox vs Kendall Gaskins

Két hely lehet kiadó futóink között. Hillis mellett elsősorban a rutin, Cox mellett a sebessége, Gaskins mellett pedig az ereje szól. Persze ezek mellett hiányosságaik is vannak, Hillis például több hétig nem edzett, emiatt pedig teljesítenie kell, különben kereshet magának új csapatot. Cox igazán még nem tudott a pályán bizonyítani, bár (főleg tavaly) nagyon dicsérte őt az edzői stáb. Gaskins egydimenziós, csak az erejére hagyatkozik és sebességének hiánya miatt maximum a rövid yardos szituációknál jelenthet megoldást. Néhány évvel ezelőtt hasonló helyzettel álltunk szembe, akkor D.J. Ware tűnt befutónak, az utolsó mérkőzésen pedig Da'Rel Scott és Andre Brown kapott lehetőséget, végül pedig mindketten a csapattal tarthattak és Ware maradt hoppon. Vajon most is ugyanez lesz a helyzet?

Preston Parker vs Mario Manningham

Corey Washington helye biztosnak tűnik, viszont egy hatodik elkapóra szükség lehet. Trindon Holliday szinte a teljes edzőtábor alatt sérüléssel bajlódott, a helyére így Preston Parker került, aki magabiztosan látta el a returner feladatokat. Nagy pozitívum tőle, hogy az offense-ben is helyt állt és az elmúlt három héten végig jó teljesítményt nyújtott. Emiatt ő tűnik befutónak, de Manninghamet sem szabad leírni, hiszen Coughlin szerint az edzéseken jól szerepel. Ha ezt a játékot a pályán is meg tudja mutatni, akkor tapasztalata miatt kaphat egy újabb esélyt.

Tight endek

Képtelenség megmondani ki hol tart. Larry Donnell, Kellen Davis, Adrien Robinson és Daniel Fells van még versenyben és akár mind a négyen rosteren maradhatnak. Egyelőre nem tudták elkápráztatni sem edzőinket sem pedig szurkolóinkat, így a legrosszabban teljesítő valószínűleg kiesik, hárman pedig megpróbálják lehozni a szezont. Azon se lepődjünk meg, ha a keretzárás után érkezik egy új játékos.

John Jerry

Geoff Schwartz néhány hétig nem léphet pályára, Brandon Mosley pedig a hátával szenved, így John Jerry lehet a kezdő jobb oldali guard. Ráfér a stabilitás a támadófalra és ha jól szerepel a Miamiból jövő játékos, akkor az első hetekben akár maradhat is a kezdőcsapatban.

Ötödik defensive end?

Papírforma szerint maradni fog a JPP, Kiwanuka, Moore, Ayers négyes, de egy jó mérkőzéssel akár célba érhet Kerry Wynn, Jordan Stanton vagy a tapasztalt Israel Idonije is. Mindenesetre a defensive tackle pozíciója valamivel mélyebb, így inkább oda várhatunk több játékost, de az ajtó mindenki előtt nyitva áll.

Mark Herzlich vs Dan Fox

Azt nagyjából látjuk, hogy Herzlich mire képes, de Fox még nem tudta megmutatni önmagát. Ha ez továbbra is fennáll, akkor a korábbi Notre Dame játékos maximum a practice squadra lehet esélyes.

Bennett Jackson

Hatodik körös játékosunk szintén valahol az aktív keret és a gyakorlócsapat között lebeg. Ő lenne a hatodik cornerback a keretben, így csak abban az esetben lehet majd előbbi tagja ha az éjszaka folyamán jó játékkal rukkol elő.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: nypost.com