Joseph készen áll a visszatérésre

Linval Joseph_2Linval Joseph, aki a Raiders elleni meccs után egy lövöldözésben sérült meg, készen áll a visszatérésre. Az élet jó Linval Joseph számára, hálás amiért nem vesztette el azt. Még az Oakland elleni meccs után történt, hogy a Vikings újdonsült védője egy belvárosi nightclubban pihente ki a meccs fáradalmait, mikor egy lövöldözés következtében, melynek ő nem volt résztvevője lábon találta egy eltévedt golyó. Rögtön kórházba szállították, majd kis idő múlva már haza is mehetett. Edzeni már nem edzett az edzőtábor hátralévő részében és az előszezon meccseket is csak a partvonalról nézte.

Joseph most azt nyilatkozta, hogy minden rendben van nála és egészségesnek érzi magát. Minden adott, hogy jövő héten edzésbe álljon és 7-én debütálhasson az első alapszakasz mérkőzésen a St. Louis Rams ellen.

“Szeretném megköszönni Istennek, hogy ilyen szerencsésen jöttem ki ebből a dologból, mert alakulhatott volna sokkal, de sokkal rosszabbul is. Szeretném megköszönni családomnak, barátaimnak, csapatársaimnak és persze az egészségügyi csoportnak, hogy ilyen gyorsan felépülhettem ebből a sérülésből.” – mondta el Joseph

Linval jobbulást kívánt egy másik ártatlan sérültnek is.

Mint azóta kiderült kilenc sérültet számolt az a lövöldözés, mely a Minneapolis-i rendőrség szerint összekapcsolható egy bandával is. Az érintett szórakozóhelyet azóta lezárták és mindmáig úgy is tartják. 

A Tennessee ellen még nem fog pályára lépni most csütörtökön, de a szezonnyitón már egész biztosan.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com