Közlemény Peterson Cowboys-ba való távozásáról

Adrian Peterson_4A Minnesota Vikings és Adrian Peterson is kiadott egy hivatalos közleményt a pár órával ezelőtt kialakult “transzfer” helyzetről.

Mint már korábban mi is megírtuk az ESPN és más források jelentése alapján Adrian Peterson egy telefonbeszélgetést folytatott a Dallas Cowboys tulajdonosával, Jerry Jones-al. A jelentés szerint a beszélgetés témája Peterson Dallas Cowboys-hoz szerződése volt, mert a játékos ott szeretné befejezni karrierjét.

Peterson Texas államból származik és ő maga is elmondta, hogy Dallas Cowboys szurkolóként nőtt fel. Adrian legtöbb szabadidejét is ebben az államban tölti, így gyakorlatilag minden adott volt a pletykák elindításához. Már korábban is felvetődött, hogy Dallas-ban fejezi be karrierjét, de ekkora “botrány” még nem volt eddig ebből.

A Minnesota Vikings hivatalos közleménye szerint most a 2014-es szezonra koncentrál a játékos a Vikings csapatával és Adrian Peterson szerves részét képezi a Vikings szervezetének. 

Peterson is megszólalt az ügy kapcsán és elmondta, hogy

“Csak egy teljesen szokványos, hétköznapi telefonbeszélgetés zajlott le köztem és Jones között és soha nem jeleztem senki felé, hogy váltani szeretnék. Mindig mondtam azt, hogy tudom az NFL egy üzletág, de azt is mondtam, a Vikings az életem és innen fogok visszavonulni, mint Vikings játékos.” 

A kételkedők megnyugodhatnak, hogy csak ment a kavarás és semmiféle trade-ről vagy szerződésbontásról nincs szó.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com