Elbukott a bajnok és a 49ers is, javított a Pats és a Packers

Az NFL 2. játékhetében az NFC mindkért két tavalyi döntőse, a Superbowl-győztes Seattle Seahawks és a főcsoport-döntős San Francisco 49ers is vereséget szenvedett.

Az első körben remeklő Detroit Lions meglehetősen simán kapott ki a remekül védekező Carolina Panthers otthonában, az Atlanta Falcons ugyaníg járt a sérülésektől alaposan megtizedelt Bengalsnál.

0-2-es mérleggel rajtolt a sokak által a Superbowlba  várt New Orleans Saints, amely ezúttal a nem túl acélos Cleveland Browns otthonában bukott el két ponttal.

Javított az első meccsén egyaránt vereséget szenvedő Dallas Cowboys és New England Patriots is (előbbiben DeMarco Murray 167 futott, Dez Bryant pedig 103 elkapott  yarddal vitta a prímet, míg utóbbiban a 101 yardig jutó Stevan Ridley parádézott), ismét nyert a Peyton Mannind vezette Denver Broncos, míg a Green Bay Packers 3-21-es hátrányból állt talpra a Lambau Fielden a New York Jets ellen.

A játéknap két legnagyobb meglepetését az NFC West két sztárcsapata, a tavaly konferenciadöntőt játszó San Francisco 49ers és a bajnokicímvédő Seattle Seahawks szolgáltatta: előbbi hazai pályán kapott ki a Chicago Bearstől, míg utóbbi a San Diego Chargers otthonában vérzett el - mindez azt jelenti, hogy jelenleg a hibátlan mérleggel bíró, a szezon előtt az elkapóhiány miatt lesajnált Carolina Panthers vezeti a csoportot.

A mezőnyben egyébként két hét után mindössze hat száz százalékos csapat maradt (Denver, Houston, Cincinnati, Buffalo, Arizona, Carolina, valamint a hétfő esti rangadóját ma játszó Philadephia).

BUFFALO BILLS 29-10 MIAMI DOLPHINS

CAROLINA PANTHERS 24-7 DETROIT LIONS

CLEVELAND BROWNS 26-24 NEW ORLEANS SAINTS

MINNESOTA VIKINGS 7-30 NEW ENGLAND PATRIOTS

NEW YORK GIANTS 14-25 ARIZONA CARDINALS

CINCINNATI BENGALS 24-10 ATLANTA FALCONS

TENNESSEE TITANS 10-26 DALLAS COWBOYS

WASHINGTON REDSKINS 41-10 JACKSONVILLE JAGUARS

SAN DIEGO CHARGERS 30-21 SEATTLE SEAHAWKS

TAMPA BAY BUCCANEERS 17-19 ST. LOUIS RAMS

DENVER BRONCOS 24-17 KANSAS CITY CHIEFS

GREEN BAY PACKERS 31-24 NEW YORK JETS

OAKLAND RAIDERS 14-30 HOUSTON TEXANS

SAN FRANCISCO 49ERS 20-28 CHICAGO BEARS

Forrás:

Sport 365 - Az online sportújság

sport365.hu

Fotó: 12thmanrising.com

Címkék: alapszakasz