Charles Tillman szezonja is véget ért

Véget ért a Chicago Bears cornerbackjének, Charles Tillman-nek az idei szezonja és ugyanolyan sérülést szenvedett el ami miatt a tavalyi alapszakaszt is idejekorán be kellett fejeznie. A védő tricepsze szakadt el a San Francisco 49ers elleni mérkőzésen és a csapat sérültlistára tette ami miatt nem léphet pályára az idei alapszakasz hátralevő mérkőzésein.

A linebacker Lance Briggs-el együtt a tavalyi rosszul sikerült szezont leszámítva hosszú időn keresztül a Bears védelmének meghatározó játékosa volt. A csapat számára nagy veszteség Tillman elvesztése de az újonc Kyle Fuller személyében megfelelő helyettese van csapaton belül. A Bears idei elsőkörös választottja 7 tacklet és 2 interceptiont szerzett a vasárnapi mérkőzésen.

Az újboli listára kerülés nagyon rossz hír Tillman számára hiszen sorozatban már a második szezonját kellett korán befejeznie. Mindemellett 34 éves lesz jövő februárban és a szerződése is lejár az offseasonban így jelenleg nem lehet megmondani, hogy pályára fog-e még lépni az NFL-ben.

(nfl.com, Fotó: daxlocke.org)