Raiders vereség a második héten is

Vasárnap este megrendezésre került a Houston Texans elleni első hazai mérkőzésünk amelyen sajnos újfent vereséget szenvedett az Oakland Raiders. Az előszezonbeli két győzelmet leszámítva sajnos most már nyolc mérkőzést számlál a vereségsorozatunk. A vereség mellett sajnos a mutatott játék is kiábrándító volt ami miatt többen is kifejezték a nemtetszésüket.

Az első három negyedet szinte a totális nulla jellemezte. A támadósor gyenge volt de a védelemnek még ezt is sikerült alulmúlnia. Az egész teljesítményt jól jellemzi, hogy a Texans első touchdownját a támadósorba beálló defensive end J.J. Watt szerezte olyan könnyedén mintha egész életében az offenseben szerepelt volna.

Az első három negyedben egyetlen pontot sem tudtunk szerezni így a Texans 27-0-ra elhúzott. Őszintén szólva az utolsó negyednek esélytelenül vágtunk neki és ugyan sikerült 14 pontot szerezni de ez már szinte az ellenfelet sem érdekelte.

Az irányító Derek Carr némely playnél jól játszott de összességében igazi újonc teljesítményt nyújtott. 42 passzkísérletéből 27 volt sikeres, 263 passzolt yarddal, 1 touchdownnal és 2 interceptionnel zárt. Emellett volt 58 futott yardja is így 321 összyardot ért el a találkozón.

A futójátékban mondhatni önmagát idézte a csapat. Darren McFadden 12 futókísérletből 37 yardot (3,08-as átlag) és 1 futott touchdownt szerzett. Carr futásait kivéve összesen 43 yardot termeltek a futóink míg, csak összehasonlításképpen a védelmünk a 188 futott yardot engedett a támadóegységnek.

Erre a mérkőzésre nem fogunk sokáig emlékezni de a gyenge teljesítmény mellett sajnos a mérkőzés legviccesebb pillanata is a nevünkhöz fűződik. A wide receiver James Jones egy támadáson kétszer is elejtette a labdát.

Öröm az ürömben, hogy ennél már csak jobb jöhet de a hétvégén a New England Patriots csapatával találkozik a csapat és a vasárnap látottakból kiindulva nem kell sok jóra számítanunk.

A mérkőzés egy perces összefoglalójáért kattints IDE! (pont elég hosszú)

RAIDERS TEXANS
Összes yard 364 327
Futott yard 101 188
Elkapott yard 263 139
First down 22 20
Büntetések 5 - 24 7 - 85
Eredmény 14 30

 

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: raiders.com, thestar.com, sfgate.com)