Coughlin és játékosai a Cardinals elleni mérkőzésről

Tom Coughlin sem elégedett csapatunk első két mérkőzésén mutatott teljesítményével, aminek már hangot is adott, azonban továbbra is bízik abban, hogy játékosai képesek megtalálni a győzelem felé vezető utat. Szurkolóitól is várja, hogy kiálljanak a csapat mellett és a vasárnapi aktív jelenlétüket újra és újra megismételjék.

Vezetőedzőnk hétfői napja abból állt, hogy helyrerázza játékosait. Elbeszélgetett Rueben Randle-vel és Victor Cruzzal is, akiknek összesen öt darab elejtett labdájuk volt. A védelemhez is volt néhány szava, hiányolta a turnovereket. Üzenetével azonban nem félelmet akart kelteni, hanem figyelmeztetni a csapatot arra, hogy javítsák ki a hibáikat, de egyelőre még csak két hét telt el, így minden adott a rájátszás kiharcolására is.

"A feladatunk és a célunk az, hogy keményebbek legyünk. Fel kell ébredni és nem megverni magunkat. Ez profi foci. Meg kell csinálni azokat a játékokat, amelyek lehetővé teszik a mérkőzés megnyerését és konzisztenssé kell válni. Nem szabad megismételni azokat a bizarr jeleneteket, amelyek kitépik az ember szívét a helyéről." -nyilatkozta Coughlin.

"A mai nap üzenete az volt, hogy egy csapatot sem tudsz legyőzni hogyha kulcsszituációban 10 büntetést összeszedsz és el is adod a labdát. Ki kell tisztítani az elménket, az egyéni hibákat meg kell szüntetni. Ha ez összejön, akkor valódi Giants futballt fogunk tudni játszani. Ha nem lesznek mentális kihagyásaink jók leszünk. Ha megnézed a mérkőzés felvételeit, tudod mi a hibád és ki is tudod őket javítani, akkor nem lesz problémád. A jó irányba haladunk" -értékelt Rashad Jennings.

Mint kiderült Walter Thurmondot elveszítettük a szezon hátralévő részére és sajnos jó esély van Jon Beason pihenőjére is. Előbbi helyettese Trumaine McBride lehet a kezdőcsapatban, Beasont pedig Jameel McClain vagy Mark Herzlich helyettesítheti. Antrel Rolle sem volt elragadtatva a kiesésüktől:

"Jon és Walter komoly szerepet játszik ebben a védelemben, azonban ha kidől valaki, akkor meg kell találnod a helyettesét, aki képes legalább ilyen teljesítményre. Meg kell találnunk a megoldást, ehhez pedig mélyre kell ásnunk, azonban nem várok semmiféle visszaesést."

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: newslocker.com