A Minnesota megvált Jerome Simpson-tól

Jerome Simpson_3A csapat amúgy is a figyelem központjába áll a törvényt sértő játékosok miatt, 2000 óta 45 letartóztatással a Vikings vezeti a rangsort, mg az átlag 22 az NFL-ben.

Jerome Simpson pályafutása a Minnesota Vikings együttesénél a mai nappal véget ért, miután a csapatnál hivatalosan is bejelentették, hogy elküldték az elkapót.

Jerome Simpson három meccses felfüggesztéssel indult neki ennek a szezonnak is, miután még tavaly letartóztatták ittas vezetés miatt. Még 2012-ben, mikor Jerome ideérkezett nagyon megbánó arccal elnézést kért mindenkitől, mert marijuana birtoklása miatt szintén 3 meccses kihagyással indította azt a szezont. A mostani elküldéshez leginkább az vezetett, hogy ismét marijuana-t találtak nála.

Nemrégiben kicsit talán túl nagy volt a szája, mert azt mondta, hogy többet ér és nincs rendesen megfizetve. Most már sehogy sincs az elküldés miatt.

Simpson az itt töltött két idény alatt összesen 28 meccsen kapott lehetőséget, amiből 18 alkalommal kezdő is volt. 74 elkapásból telibe 1000 yardot szerzett, de emellett mindössze 1 TD-t tudott felmutatni.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com