Mike Evans 2-3 hétre kidőlt

Mike Evans két – három hétre kidőlt ágyéksérülés miatt. Tudhattuk meg Ian Rapoporttól. Evans tegnap előtt este sérült meg a Pittsburgh Steelers elleni találkozón. Nagyon sajnálatos momentuma volt az a tegnapi mérkőzésnek, hisz az újonc elkapó kiválóan játszott az első félidőben. Négy elkapással szerzett 65 yardot, ráadásul első hatpontosát is beregisztrálhatta a profik között.

Erre a bizonyos két – három hétre valószínűleg Louis Murphy fogja őt váltani. Aki azon túl, hogy tegnap hat elkapásból 99 yardot szerzett, megkapta tőlünk, a dicső “hónap Kalóza” címet is. Valamint Evans kiesésével valószínűleg nagyobb feladat hárul az elkövetkezőkben az újonc Robert Herronra. Akinek sajnos szintén akadnak néha gondjai ha a labda megszelidítéséről van szó. Illetve Russell Shepard-re is, aki tavalyi produkciója után, már-már kezd nálunk tabutémává vállni itt a blogon. És nem jó értelemben.

Evans elvesztése semmi esetre sem jó hír. Főleg mivel láthattuk, hogy Vincent Jackson nagyon nem egészséges csuklóval játszik, és hajlandó elég sok labdát elejteni egy mérkőzésen. Öröm az ürömben, hogy jövőhéten, az idén nem túl acélosan játszó Saints védelemmel néznek szembe elkapóink, illetve, hogy ebben a két – három hét kihagyásban, egy pihenőhét is benne van.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com