Idén is fordulat a negyedik hét után?

Panthers 38-10-es veresége a Baltimore Ravens ellen azt jelenti, hogy a csapat 2-2-vel áll, ami jobb, mint a tavaly ilyenkori 1-3-as rekord - amikor a Carolina 12-4-el fejezte be a szezont.

"Megnyomni a pánik gombot? Nem hiszem." mondta a bal tackle Byron Bell. "Biztos vagyok benne, hogy a srácok letörtek lesznek, de összetartunk, egy családként."

A vezetőedző Ron Rivera azt mondta, hogy "csalódott" az egy lépést előre - két lépést vissza fajtájú játék miatt.

Ez lényegében ugyanaz az üzenet, ami a Panthers negyedik mérkőzését követte az előző szezonban, amikor a Carolina 22-6-os vereséget szenvedett az Arizona Cardinals-tól, és 1-3-ra állt.

"Azt üzenetem a csapatnak az volt, hogy ezeket a dolgokat korrigálni kell. Ugyanezen mentünk át tavaly, a 4. heti, Arizona elleni meccs után." mondta Rivera. "Ez az, amit alapvetően felhoztam. Mondtam nekik, "Srácok, megvan a lehetőség arra, hogy a dolgok a helyes irányba menjenek. Visszajövünk, egy hétig keményen dolgozunk, és készen leszünk a Chicago ellen."

A heti játék a Bears ellen kiemelkedően jelentős. Azért, mert a hazai mérkőzést a veretlen Cincinnati és a kemény Green Bay elleni mérkőzés követi.

De mindenek felett, azért is, mert ez egy esély a Panthers számára, hogy megmutassa, az a csapat akar lenni, akik voltak az első két hétben, és nem az a csapat, akik az elmúlt két hétben voltak.

"Rendben vagyunk. Rendben leszünk" mondta Cam Newton. "Nekem jobban játszanom. Az offense egészének jobbnak kell lennie. A védelem egészének jobbnak kell lennie és speciális csapatnak is."

"Meg kell értenünk az utat.", mondta a 11 éves veterán és első éves Panthers elkapó Jerricho Cotchery. "Minden NFL szezon egy utazás, és minden NFL csapat fejlődik. Ki kell javítani néhány hibát, de nincs itt az ideje annak, hogy a homokba dugd a fejed, és úgy viselkedj, mint a szezon végén." 

A tight end Ed Dickson nem volt a Carolina tagja, amikor a dolgok megfordultak 2013-ban, de mindenkinél jobban tudja, hogy meg lehet csinálni. Dickson tagja volt a 2012-es Baltimore Ravens csapatának, akik elveszítettek négyet az utolsó öt mérkőzésből, de bejutottak a rájátszásba, és megnyerték a Super Bowl-t. 

"Fent és lent," mondta Dickson. "Ha minden szép lenne, ez nem lenne foci."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu