Tovább tart a Panthers futók átka

Nyolc nappal ezelőtt a running back Darrin Reaves a Panthers gyakorló csapatának volt a tagja, draftolatlan újoncként boldog volt a lehetőség miatt, hogy megvalósíthatja az NFL-ről szőtt álmait. 

Nyolc nappal ezelőtt a running back Tauren Poole munkát keresett. Három nappal ezelőtt a Panthers gyakorló csapatában találta magát. 

Vasárnap, a második negyed felénél, a Baltimore Ravens ellen Reaves és Poole képviselte a Panthers running back lehetőségét. 

"Ez az üzlet része," mondta Reaves. "Ez olyasmi, amit el kell viselni néha." 

A Panthers úgy kezdte a mérkőzést, hogy a fullback Mike Tolbert a sérült tartalék/kijelölt visszatérés listán szerepelt és a két futó, Jonathan Stewart és Fozzy Whittaker inaktív volt sérülések miatt. 

Az első negyedben a fullback Richie Brockel szenvedett bokasérülést, számára véget ért a nap. A második negyedben, egy 7 yardos futás után, amivel a Panthers a Baltimore 25 yardos vonalán belülre került, a running back DeAngelo Williams ugyanarra a sorsra jutott. 

Ron Rivera azt mondta, a legújabb sérülések fájók, de hozzátette: "Nem számít, hogy ki a running back - továbbra is blokkolni kell. Ez a nagy csalódás." 

Williams és nem igazán blokkoló fullback Brockel sérülése után a Panthers Reaves és Poole felé fordult. 

"Nagyon keményen futott, és fájt nekünk, amikor megsérült," mondta a bal tackle Byron Bell Williams-ről, aki visszatért két kihagyott meccs után. 

Miután Williams szerzett 34 yard-ot 11 futásból, Reaves 12 alkalommal futott 26 yard-ot. Poole egyetlen kísérletéből fumble lett. 

"Tudtam, hogy a csapatnak szüksége rám, így az idegességet ki kellett dobni az ablakon. Fel kellett lépni, férfiként, és mindent meg kellett tenni." mondta Reaves. "Ha futottam volna 200 yard-ot ma, akkor is úgy érezném, hogy van mit javítani." 

Az idő fogja megmondani, hogy Reaves kiemelkedő része e a dolgoknak, amikor a Panthers vendégül látja a Chicago Bears-t az 5. héten. Ron Rivera nem mondott végleges frissítéseket Williams és Brockel állapotáról, és azt is túl korai lenne megmondani, hogy Stewart, Whittaker vagy mindkettő játszik e a héten. 

"Most már van néhány fiatal srác, akik lehetőséget kapnak, hogy nevet szerezzenek maguknak. Ezek a srácok jobbak lesznek minden héten, és mi is jobbak leszünk." mondta Cam Newton. "Van egy nagyszerű csapatunk, de van egy csomó srác, aki sérült."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu