Három Raiders kezdőjátékos játéka is kérdéses

Majd két hét telt el a legutóbbi mérkőzésünk óta és ezen idő alatt rendeget dolog megváltozott Oaklandben. A csapat új vezetőedző, Tony Sparano irányításával készült fel a holnapi Oakland Raiders elleni csoportmérkőzésre. A kisebb szünet miatt jó néhány játékosunk felépült, egyes sérüléseket már kihevertek a játékosok úgymond egészségesebb lett a csapat de még mindig van néhány kérdőjel.

A szünet ideje alatt az viszont biztossá vállt, hogy a linebacker Kaluka Maiava és Nick Roach sérültlistára került így véget ért számukra az idei szezon.

A tegnapi napon az is kiderült, hogy az offensive tackle Khalif Barnes kvadricepsz sérülés miatt kihagyja a holnapi Chargers elleni mérkőzést de még mindig kérdéses Derek Carr, Marcel Reece és Sio Moore játéka.

Carr a londoni Miami Dolphins ellen mérkőzésen szenvedett boka és lábsérülést, az egész héten csak limitált edzésmunkát végzett de egyes hírek szerint kezdeni fog holnap este. Amennyiben mégsem tudna kezdeni akkor a pár hétig távollevő Matt Schaub lesz kezdőirányító.

A második évét taposó Sio Moore nagyon jól teljesített újonc évében de az idei szezonban folyamatosan sérülések hátráltatják a linebackert. Roach már kiesett az egész szezonra így Moore-nak minél hamarabb vissza kellene térni, hogy egy kis stabilitást hozzon a linebacker sorba.

A fullback Marcell Reece kvadricepsz sérüléssel bajlódik és emiatt a héten nem tudott edzésmunkát végezni. Ha nem tud pályára lépni akkor Jamize Olawale lesz a csapat kezdő fullbackje. Reece eddigi szezonja nem egy sikertörténet, eddig csak 9 alkalommal találkozott a labdával (ami érthetetlenül kevés) de remélhetőleg az új vezetőedző nagyobb szerepet szán majd neki a jövőben.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(cbssports.com, Fotó: sacramento.cbslocal.com, sportspyder.com)