Sparano Carr-nak: "Ez a te csapatod"

Az Oakland Raiders új vezetőedzőjének, Tony Sparano-nak a kinevezésével számítani lehet átalakításokra és néhány játékos nagyobb vagy kisebb szerepet fog kapni a jövőben.

Sparano már tisztázta, hogy a wide receiver Denarius Moore tiszta lappal fog indulni és saját maga fogja eldönteni a látottak alapján, hogy milyen szerepe lesz a csapatnál.

A héten az is kiderült, hogy nem csak Moore hanem Derek Carr szerepe is meg fog változni a jövőben. Sparano elbeszélgetett az újonc irányítóval és elmondta neki, hogy Ő lesz a csapat vezére.

"Meglátogattam és lehetőségünk volt egy kicsit elbeszélgetni. Azt mondtam neki, hogy ez a te futballcsapatod, te vagy az irányítójuk. Jelenleg nincs annyi időnk amennyire egy újoncnak szüksége lenne. Ennek a csapatnak arra van szüksége, hogy vezérré lépjél elő. Ne üljél és várd, hogy ez csak magától megtörténjen.

Ez a képesség benne van Derek DNS-ében, ki akar menni a pályára és azt csinálni amire szükség van. Vezérré akar válni." - nyilatkozta Sparano.

Ez nem újkeletű dolog, hogy az irányító a csapat a vezérévé válik de ez sohasem megy egyszerűen, el kell nyernie a veteránok bizalmát is. Az újonc csapattársakkal mindig könnyebb de remélhetőleg mindenki be fog állni a sorba.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: q.usatoday.com)