A Pats két kezdőjátékosa is megsérült

A New England Patriots tegnap 37-22-re legyőzte a csoportrivális Buffalo Bills csapatát de nagy árat fizetett a győzelemért. A csapat kezdő running backje Stevan Ridley és kezdő linebackere Jerod Mayo is térdsérülést szenvedett és az előzetes vizsgálatok szerint mindkét játékos sérülése súlyosnak számít.

Ridley térdét a mai napon megvizsgálják MRI-vel is de az NFL Media szakértőjének Albert Breer-nek az információ alapján a csapat véleménye szerint a futónak elszakadt a keresztszalagja de biztosat csak a mai vizsgálatokat követően tudnak mondani.

A hírek szerint Mayo térdsérülése még súlyosabb és a védő esetében is további vizsgálatokra van szükség. Mayo hosszútávú kiesése nagy csapás lenne a Patriots számára hiszen az elmúlt hat évből öt évben is csapatának legtöbb tacklejét szerezte.

A Patriots-nak nincs azonnali megoldása Mayo kiesésre hiszen nem rendelkeznek mély linebacker sorral. Brandon Spikes-t már az előszezonban elvesztették és a Chris White, Tavon Wilson próbálta helyettesíteni Mayo-t tegnap este.

(nfl.com, Fotó: providencejournal.com)