Amikor a személyiség fejlesztőt csukják le ittas vezetésért

Ez már tényleg a no comment kategória. Ha nem lenne esetleg elég szórakoztató amit a pályán művel a Tampa Bay Buccaneers a 2014-es szezonban, akkor íme egy újabb eset, ezúttal a front office-tól.

Létezik csapatunknál egy úgynevezett “director of player development” pozíció. Amit magyarra valahogy úgy fordíthatnánk, hogy “játékos fejlődési igazgató”. Ezen szerepet nálunk egy Isaiah Harris nevezetű úriember tölti be, őt láthatjátok a fenti képen. És ahogy a pozíció nevében is szerepel, Harris a játékosok személyes, és szakmai fejlődését hivatott elősegíteni. Magyarán mondva életviteli tanácsokat ad számukra, erkölcsről, családról, és a többiről. Segít magánéleti gondjaikban, problémáikban. Itt pedig jöhet máris a kérdés! Az ő személyiségét ki fejleszti?

Harrist ugyanis ittas vezetés miatt letartóztatta a rendőrség, majd 500 dollár óvadék befizetése után szabadlábon védekezhet. Végül is, ez is a játékosok fejlesztésének egy módja, megmutatta mi történik ittas vezetés esetén. Vagy akár az is lehet, hogy a bye week alatti semmittevés ment ilyen módon az idegeire. Ez a második letartóztatás a Bucs-nál az idei szezonban. Korábban ugye még a holtszezon ideje alatt mutatott be Akeem Spence egy kis marihuána birtoklást.De a jelenlegi eset azért mókás módon hordozza magában az iróniát. Lovie Smith nem csak az edzőit, de front office munkatársait is kiválóan megválasztotta. Ők ugyanis korábban Harrisszel szintén Chigago-ban működtek együtt. És ezen felbuzdulva hozta hozzánk őt. Azért vicces, hogy olyasvalaki fejleszti a játékosaink személyiségét, akinek még a sajátja sem igazán fejlődött ki.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com