Josh McCown újra edzésben

Az eredeti kezdőfelállás szerinti irányítónk, Josh McCown a tegnapi napon visszatért, és újra együtt edz a csapattal. Persze, ez remélhetőleg nem azt jelenti, hogy a kezdő pozícióba is visszatérhet.

Az irányító korábban az alapszakasz harmadik hetében hagyta el a pályát, amikor is hüvelykujj sérülést szenvedett, az Atlanta elleni találkozón.

Ujjának kificamodása pedig egészen eddig a hétig szorította őt az oldalvonal mellé, és így lehetőséget kaphatott a másodéves Mike Glennon is.

A mutatott produkciójába hibák pedig ugyan csúsztak, de lényegesen jobb teljesítményt mutatott, mint a korábban kezdőnek kikiáltott, ám de idegőrlő, szarvas hibákkal játszó McCown. Lovie Smith korában azt nyilatkozta, hogy sem Glennon, sem McCown mellett nem kötelezték el magukat egyenlőre, mármint ami a kezdő pozíciót illeti. Így tehát ez a dolog még kérdéses vasárnapig.

Többen nem edzettek ma viszont. Hiányzott Vincent Jackson, és Anthony Collins is, akárcsakDanny Lansanah. A secondary-ba viszont talán visszaszökik egy kis élet, hisz Dashon Goldson, ésJohnthan Banks is visszatért az edzésekhez. Vincent Jackson valószínűleg nem marad sokáig távol, csak sérült bordáit, és csuklóit pihenteti vasárnapig. Collins kiesése azonban újdonság. Egyenlőre nem tudni, hogy csak a mai edzésről hiányzott valamiért, vagy esetleg valami komoly baja van a bal oldali tackle-nek.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com