A Jets 16 millióért hosszabbított az elkapójával

A New York Jets bejelentette, hogy szerződést hosszabbított elkapójával Jeremy Kerley-vel. Az elkapó négyéves, 16 millió dolláros szerződést kötött a csapatával amely 5.4 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. Kerley-t a 2011-es Draft ötödik körében választotta ki a Jets és most lépett szerződésének utolsó évébe.

Az idei szezonban két nagynevű elkapót is szerződtetett a Jets így Kerley jelenleg a csapat harmadik számú elkapójának számít. Az offseasonban szabadügynökként a Denver Broncostól 36.25 millió dollárért Eric Decker érkezett míg a múlt héten a Seattle Seahawks-al eltradelték Percy Harvin-t.

Kerley az új szerződésével csatlakozott a Denver Broncos elkapójához Emmanuel Sanders-hez és a New England Patriots elkapójához Julian Edelman-hez. Sanders hároméves, 15 millió dolláros szerződést írt alá idén (minimális garantált keresettel), míg Edelman négyéves, 17 millió dolláros szerződéssel rendelkezik ami 8 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

Kerley az idei szezonban 22 elkapásnál, 201 elkapott yardnál és 1 elkapott yardnál tart. Négyéves pályafutása alatt 150 elkapásból, 1.865 elkapott yardot és 7 touchdownt szerzett.

(nfl.com, Fotó: tireball.com, http://turnonthejets.com/)