A Panthers elbocsátotta a cornerback Charles Godfrey-t

"Ez egy nehéz lépés volt, mert Charles nagyon sokat tett, amióta Carolina-ba jöttem négy évvel ezelőtt." mondta a head coach Ron Rivera. "Mindig próbált megcsinálni mindent, amit kértem tőle, és nagyon keményen dolgozott. Egy kiváló fiatalember, és a legjobbakat kívánjuk neki."

A hetedik éves veterán nickel corner-t játszott, miután áthelyezték a safety posztról - ahol az első hat évét játszotta - a holtszezonban. Godfrey először volt kezdő a szezonban a Green Bay ellen, amikor a kezdő nickel BeneBenwikere kimaradt egy boka sérülés miatt.

A Carolina Godfrey-t a 2008-as draft harmadik körében választotta ki. 82 mérkőzésen játszott, 75 alkalommal kezdőként, 372 tackle-t, 11 interception-t és 33 levédekezett passzt szerzett. Csak két meccsen játszott 2013-ban egy Achilles-ín sérülés miatt.

A guard Chris Scott, aki a gyakorló csapatba került a múlt héten, vette át Godfrey helyét a roster-en.

Scott a 2013-as szezonban a Panthers-ben játszott és 10 meccsen lépett pályára, nyolc alkalommal kezdőként. A 2014-es szezon utolsó keretszűkítésénél maradt ki a csapatból.

Scott azonnali segítséget jelent a sérülésekkel sújtott offensive line-nak. Az újonc guard Trai Turner hiányozni fog pár mérkőzésről térd és boka rándulás miatt, és a guard Amini Silatolu dolgozik a visszatérésen a vádli sérülésből.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: tireball.com