Da’Quan Bowers két meccses eltiltást kapott

Az NFL bejelentette, hogy Jovorskie Lane mellett, Da’Quan Bowers-t is hiányolnia kell két mérkőzés erejéig, a Tampa Bay Buccaneers csapatának, mivel a defensive end szintén megsértette a liga politikáját a teljesítményfokozó szerek használatát illetően.

Bowers egy 2011-es, második körös választottja a Bucs-nak, de hatalmas csalódás az ő pályafutása is számunkra. Folyamatosan sérülések árnyékolták szezonjait, amikor pedig egészségesen játszott, akkor sem tudott olyan következetes játékot felmutatni, hogy a jövő nagy passzsiettetőjét lássuk benne. Mindössze 6,5 sack jött neki össze karrierje során, ebből egy az idei szezonban. Ez nagyon gyengécske teljesítmény bármilyen defensive endtől.

Bowers-t érdekes módon, az idei védelmi sémában gyakran visszaléptették az edzők zónázni, talán az ilyen jellegű játékoknál hiányozni fog, amikor ennyire szörnyű a lefedettségünk. A játékos a Minnesota Vikings, és a Cleveland Browns ellen nem fog pályára lépni. Egyébiránt ez az utolsó éve szerződésének, így nagyon könnyen az is előfordulhat, hogy ez az eltiltás egy újabb lökés neki, a csapattól való búcsúzás tekintetében.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com