LaMarr Woodley számára valószínűleg véget ért az idei szezon

A fizetési sapkából felszabadult rengeteg helyből a Reggie McKenzie igen sok veterán játékos szerződtetett de az eredmény eddig nagyon kiábrándító. A 0-6-os kezdés után újabb rossz hír érkezett ugyanis tegnap kiderült, hogy nagy valószínűség szerint a defensive end LaMarr Woodley már nem tud pályára lépni a szezon hátralevő részében.

Woodley az egyik legnagyobb nevű játékos aki az idei offseasonban érkezett a védelembe. A jelenleg 29 éves defensive end a múlt hétvégi Arizona Cardinals elleni mérkőzésen sérült meg és mostanra kiderült, hogy elszakadt a bicepsz izma.

A Raiders márciusban kétéves, 12 millió dolláros szerződést kötött Woodley-val és Justin Tuck-al együtt azért érkezett, hogy teljesen megváltoztassák a defense arculatát. Ez eddig sajnos ez nem következett be. Az idei szezonban hat mérkőzésen csak 5 tacklet szerzett Woodley.

Woodley nagyon messze van a korábbi teljesítményétől de kiesése így is nagy csapás a Raiders számára. Nincs megfelelő cseréje a rosteren, hiszen az elsődleges tartalékja a defensive end Benson Mayowa aki 3 tacklet szerzett a kétéves pályafutása során.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: justblogbaby.com, zimbio.com)