Luke Kuechly kiállítása hiba volt

Luke Kuechly-t kiállították vasárnap, a Green Bay Packers elleni meccsen, amiért hozzáért a bíróhoz, és az NFL megerősítette, hogy a bíró, aki kiállította Kuechly-t, hibázott.

Az NFL tájékoztatta a Carolina Panthers edzőjét, Ron Rivera-t, hogy a linebacker Luke Kuechly-t nem lett volna szabad kiállítani a vasárnapi vereség során a Green Bay Packers ellen.

Chase Blackburn, a Panthers játékosok képviselője azt javasolta, hogy az NFL nyilatkozzon az ügyben, és ez lényegében ez történt. 

1:39-el a harmadik negyed vége előtt Kuechly részt vett egy fumble utáni dulakodásban. Egy Packers játékos először megpróbálta kihúzni Kuechly-t a kupacból, majd amikor Kuechly távozni akart a perpatvarból, a hátsó bíró Steve Freeman megragadta Kuechly karját hátulról, Kuechly pedig kirántotta a karját Freeman szorításából. Freeman bedobta a zászlót és kiállította Kuechly-t, kivívva a Panthers rajongók és Ron Rivera haragját. 

"Nem értettem egyet vele," "mondta Rivera. Nem értettem egyet azzal a magyarázattal, amit kaptam. Megnéztem a videót, és éreztem, hogy a videón is az látszott, amit éreztem."

Kuechly szerint a kontakt nem volt szándékos. 

"Az igazat megvallva, nem tudom, ki rángatott engem." mondta a meccs után. "Megpróbáltam kijutni onnan. Meg kell nyugodni az ilyen helyzetekben, és el kell menni onnan, hagyni, és vigyázni magadra." 

A liga azt is elmondta, hogy Kuechly nem kap bírságot. Az a játékos, aki érintkezik a bíróval, 27.562 $ pénzbüntetésre számíthat.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu