Mérkőzés előtti sérülésjelentés: TB-MIN - 8.hét

Sérülésjelentés_1Még mindig sok a sérült, így lépünk pályára Tampa Bay-ben.

A szezon féltávjánál a Tampa Bay Buccaneers-hez látogatunk, ahol azért tényleg illene nyerni.

Biztosan csak egyetlen játékosunk fog hiányozni a meccsről. Kyle Rudolph (TE) még mindig a sérülését nyögi, nem is fog visszatérni a pihenőhét előtt, majd maximum csak utána.

A Greenway helyett eddig kezdő és játszó Gerlad Hodges (LB) combizomsérüléssel bajlódik, ennek okán csak a csütörtöki és a pénteki napon tudott a csapattal edzeni és akkor is csak limitáltan, a vasárnapi szereplése nem valószínű.

A legutóbb agyrázkódást szenvedett John Sullivan (C) a szerdai edzést kihagyta, de csütörtökön és pénteken ismét edzésbe állt, igaz teljes értékűen csak tegnap edzett. Vasárnap ott lesz a meccsen,bár én agyrázkódással nem játszatnám.

Corey Wootton (DE) derékfájdalmak miatt van a listán, de csütörtökre annyira enyhültek fájdalmai, hogy teljes értékű edzésen tudott részt venni, ott lesz vasárnap.

Nagy kérdőjel Vladimir Ducasse (OG) vasárnapi szereplése, miután a Bills ellen megsérült a térde. A hírek szerint Joe Berger fog helyette játszani.

Sharrif Floyd (DT) bokasérülés miatt került fel ide, a héten csak pénteken edzett rendesen. Ott lesz a meccsen.

Hodges-hez hasonlóan Jabari Price (CB) is combizomérüléssel bajlódik, de ő minden bizonnyal bevethető lesz a Buccaneers ellen, pénteken már rendesen edzett.

Nem úgy Antone Exum Jr. (S), aki bokasérülés miatt a csütörtöki napot kénytelen volt csak a pálya széléről végignézni és pénteken is csak korlátozottan edzett. Az ő vasárnapi szerepeltetése is erősen kérdéses.

Harrison Smith (S) és Chase Ford (TE) is rajta vannak a listán, de mindketten teljes edzést végeztek egész héten, ott lesznek a Tampa Bay ellen.

Josh Robinson (CB) viszont csütörtökön került fel a listára, amikor csak korlátozottan edzett, de pénteken már nem is lépett pályára a többiekkel bokasérülés miatt. Holnapi játéka kérdéses.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com