A Rams elküldte a tartalékirányítóját

A St. Louis Rams bejelentette, hogy elküldte az idei szezonban szerződtetett tartalékirányítóját Case Keenum-ot. Az irányító egészséges volt az egész idei szezonban de egyetlen alkalommal sem léphetett pályára. A Rams kedden egy trade-el megszerezte a Tampa Bay Buccaneers-től a safety Mark Barron-t és hogy helyet csináljanak számára az 53 fős rosteren megváltak az irányítójuktól.

A jelenleg 26 éves Keenum több NCAA rekordot is megdöntött az egyetemi évei alatt és két éve draftolatlan szabadügynökként a Houston Texans-hoz került majd Matt Schaub gyenge játéka miatt 8 mérkőzésen pályára lépett a tavalyi szezonban.

Az első mérkőzésein jól teljesített de ezt követően egyre gyengébben teljesített és az utolsó két mérkőzésen már pályára sem lépett. Profi pályafutása során 1.760 passzolt yardot, 9 touchdownt és 6 interceptiont szerzett.

A szakértők véleménye szerint a korábbi Texans vezetőedző Gary Kubiak miatt a Baltimore Ravens vagy Tony Romo hétfői sérülése miatt a Dallas Cowboys lehet a következő csapata de jelenleg csak a tartalékposzt elérhető számára az NFL-ben.

(nfl.com, Fotó: nflspinzone.com)