Bejuthat-e a Panthers a rájátszásba?

Ha a Panthers úgy játszik, mint a múlt vasárnap a negyedik negyedben az Atlanta Falcons ellen, akkor feltétlenül van esélye.

Amikor a Panthers visszatér november 30.-án a Minnesota Vikings ellen, akár az első helyért is játszhat. A Panthers által üldözött csapatok - a New Orleans és az Atlanta - is kemény hazai meccsre számíthat a Baltimore és a Cleveland ellen vasárnap. Jövő héten a Saints utazik Pittsburgh-be, míg a Falcons fogadja a 9-1-el álló Arizona-t.

A Panthers a vezetőedző Ron Rivera alatt mindig sikeres szezon végi hajrákra volt képes. Ez nyilvánvalóan így volt tavaly, amikor a Carolina megnyert 11 meccset az utolsó 12-ből, miután 1-3-al kezdett - a sorozat mellesleg Minnesota-ban kezdődött. De Rivera első két évében is hasonló volt a helyzet - a 2011-es csapat 2-8-al kezdett, mielőtt megnyert négy meccset az utolsó hatból, a 2012-es csapat pedig megnyert öt meccset az utolsó hatból, miután 2-8-al kezdett.

A Panthers miért nem Stephen Hill-t tette a keretbe?

Amikor a Panthers elküldte Jason Avant-ot azzal a szándékkal, hogy több ismétlést kapjanak a fiatalabb elkapók, vetettek egy pillantást a gyakorló csapatra, és kiválasztották DeAndre Presley-t, aki már 2013 szeptember-e óta a csapat tagja, és a holtszezonban szépen dolgozott. Hill ezzel szemben idén szeptemberben ír alá a gyakorló csapatba.

"Csak ismeri a rendszerünk - ez talán a legnagyobb oka." mondta Rivera. "Szeretjük Stephen-t. Azt hiszem, ő is kap majd lehetőséget, de a másik srác, akire vetettünk egy pillantást, az De'Andre volt, akinek jó visszahordó készsége és képessége van, amit mi szeretnénk látni."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu