NFC North Power Rankings - 12.hét

Power Ranking NFCSajnos két hét alatt inkább romlott a csapategység mintsem épült volna és ez vereséget eredményezett.

A Packers megint tarolt, a Lions és a Vikings kikapott és a Chicago nyert?!

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (7.) +4

Újabb 50 pontos meccset nyertek meg és megint nagyon simán. Ellenfél most a Philadelphia volt, nagyon megy most a Green Bay-nek.

A Vikings lesz az ellenfél a 12. játékhéten, ahol bár idegenben lesznek sima győzelem néz ki.

2. Detroit Lions (10.) -1

Egy pontszegény meccsen alulmaradtak a legjobb mérleggel álló Arizona Cardinals ellen, de még így is simán jobbak, mint az NFC NORTH hátsó szekciója.

Tom Brady-ék ellen nem lesz könnyű meccsük, de ha itt esetleg nyernek, akkor eléggé nagy esélyük lesz a rájátszásba kerülésre.

3. Minnesota Vikings (24.) -3

Egyre haloványabb a csapatteljesítménye, a Chicago elleni vereség során a védelem is hasonlóan teljesített mind a támadósor, így nem is sikerült nyerni.

Hazai pálya jön zsinórban 3 hétig első érkező csapat pedig a sziporkázó Green Bay, akik könnyen hozhatnak megint 50+ pontos meccset.

4. Chicago Bears (25.) +2

Nyertek, de ez csak a mérleg kozmetikázására volt jó, hiszen a Vikings nem tanúsított igazán nagy ellenállást, ezzel nincsenek előrébb.

Régi vezetőedzőjük csapata a Tampa Bay Buccaneers látogat a Soldier Field-re, ebből a párharcól igazából bárki kikerülhet győztesként.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com