Új arc a védelemben

Az elmúlt két szezonban a defensive tackle Kyle Love azzal töltötte a legtöbb vasárnapot, hogy figyelte társai játékát.

Hála a Panthers-nek, Love most kapott még egy esélyt.

"Nyugtalan, frusztrált voltam, egy kicsi mindenből, otthon ültem és néztem hétről hétre, ahogy más ember műveli azt a sportot, amit szeretsz játszani," mondta Love. "Nem lehet semmit tenni, amíg valaki nem hív, úgyhogy igazán értékelem ezt a lehetőséget."

Love 25 alapszakasz és négy playoff meccsen kezdett a New England Patriots-ban 2010-12-ban, beleértve a Super Bowl-t a 2011-es szezon végén. Ő volt a kapocs a defensive front közepén, elismert futás blokkoló, miközben szerzett 5.5 sack-et is.

De ekkor már kérdés volt a súlyának kordában tartása és diagnosztizálták nála a 2. típusú cukorbetegséget. A Patriots lemondott róla a 2013-as holtszezonban, és végül egy-egy meccset játszott a Jacksonville Jaguars-ban és a Kansas City Chiefs-ben tavaly. Részt vett a Chiefs edzőtáborában ebben a szezonban, mielőtt elküldték.

"Eljöttem egy edzésre a Panthers-hez, megpróbáltam mindent megtenni, amit kértek tőlem, és próbáltam a legjobbat nyújtani, amit tudok." mondta Love. "Aztán megajándékoztak ezzel a lehetőséggel, hogy ebbe a öltözőbe jöhetek. Tudom, hogy ez egy kemény csapat. Ezt a fajta futballt szeretem játszani. A legtöbb ember azt mondja, hogy futás blokkoló vagyok, de mindenből tudok adni egy kicsit. Tudok adni a futás blokkoló képességemből, de el tudom kapni az irányítót is. És akkor, amikor nem tudom, feltolom a támadó falember az ölébe. Ezt a fajta fizikai futballt játszom."

Hogy legyen hely a keretben hétfőn Love számára, a Panthers lemondott a defensive tackle Micanor Regis-ről, aki újra aláírt a gyakorló csapatba szerdán. Kedden a Carolina újra aláírt a linebacker Horace Miller‬-rel a gyakorló csapatba, és lemondott a running back Tauren Poole‬-ról.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu