NFC North Power Rankings - 16.hét

Power Ranking NFCCsak a Lions nyert a csoportból, sajnos épp ellenünk sikerült ezt összehozniuk.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (2.) -1

A Bills ellen nem várt vereséget szenvedtek, el is vesztették előnyüket a Lions-al szemben, most a Packers a Wild Card helyért küzd.

Ugyan ellátogatnak Tampa Bay-be és egy könnyed győzelmet várnak ellenük, de ugyanez volt a helyzet a Bills ellen, mindenesetre a Green Bay a meccs esélyese.

2. Detroit Lions (8.) +1

Kínkeservesen, de megszerezték a csoportbeli újabb sikerüket, mellyel első helyre léptek el az NFC NORTH-ban. A Vikings amúgy sem volt esélyes ellenük, de csak 3 kihagyott mezőnygól miatt nyertek.

A héten megverik a Chicago Bears együttesét és akkor már csak egy lépésre lesznek a biztos rájátszásbeli részvételtől.

3. Minnesota Vikings (22.) -2

Nem így lett ez betervezve, de sajnos megint elhasaltunk a Detroit ellen, megint a saját hibánkból. 0 pont a második félidőben, így nem lehet meccset nyerni.

Melegebb éghajlatra megyünk a hétvégén, mivel Miami-ban lépünk pályára a Dolphins ellen, akik megint csak a televízióban nézik a rájátszást (velünk együtt).

4. Chicago Bears (27.) 0

Cutler-t gyakorlatilag kiutálták Chicago-ból, a Lions ellen már padozni fog. A Saints könnyedén nyert ellenük, ennyit erről.

A Lions ellen Cutler már csak a padról követheti a meccset és talán ez a legjobb hír amit egy Bears szurkoló mostanában hallhat.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com