Sérültlistán a Browns safetyje

A Cleveland Browns a hétvégén bejelentette, hogy térdsérülése miatt sérültlistára tették a safety Tashaun Gipson-t. A védőnek megsérült az oldal és a hátsó keresztszalagja is de a hírek szerint felépül a következő felkészülési időszak kezdetéig.

A hétvégén biztossá vállt, hogy a Browns idén sem fog bejutni a rájátszásba így nem meglepő, hogy levették Gipson-t az aktív játékosok közül, hiszen felesleges lenne bármit is kockáztatni vele kapcsolatban. A hétvége előtt már így is ki kellett hagynia két alapszakasz mérkőzést.

Gipson két éve draftolatlan szabadügynökként csatlakozott a Browns-hoz, évről évre jobban teljesített és a tegnapi forduló előtt holtversenyben a legtöbb interceptiont szerezte a ligában.

Mivel kihagyta a hétvégi mérkőzést ezért most már csak a második helyen áll mert a Detroit Lions free safetyje Glover Quin interceptiont szerzett a Chicago Bears ellen.

Gipson nagyon jól illeszkedik Jim O'Neil védelmébe, az idei szezont 52 tacklelel, 6 interceptionnel, 1 kierőszakolt fumblelel és 1 visszahordott touchdownnal zárta.

(nfl.com, Fotó: kickoffcoverage.com)