Betiltották a nagy cicis Super Bowl reklámot (videó)

A Super Bowl évek óta az év legnézettebb tévéműsorának számít így a legtöbb gyártó külön reklámot készíttet a nagydöntőre. Mivel a döntőt rengetegen megnézik ezért a reklámidőért is horrorisztikus összeget szokott elkérni a közvetítő csatorna így a cégek minél inkább maradandó reklámot készítenek a döntőre.

Nagy verseny van a reklámok között is így tényleg csak egy nagyon kreatív reklám maradhat meg a tévénézőben de talán olcsóbban is megoldható a népszerűsítés. Minden évben igen sok reklámot kitiltanak a Super Bowl-ról. Ezeket ugyanúgy meg lehet tekinteni az interneten így ezek a cégek tulajdonképpen szinte ingyen megmutathatják a reklámjukat a nagyközönségnek.

Az egyik ilyen betiltott reklám a Carls Jr. gyorsétterem filmje lett amelyben Charlotte McKinney, Amerikai egyik nagy modellígérete sétálgat meztelenül. Valószínűleg nem gondolták komolyan az engedélyezést de a reklámot négy nap alatt már több mint egymillióan megnézték így jóval olcsóbb volt mint ha tényleg leadták volna a Super Bowl-on.

És egy "gyöngyszem" tavalyról.

A készítők sem gondolhatták komolyan, hogy nem fogják betiltani.

(Fotó: craveonline.com)

Címkék: videó, playoff2015