Ingram szeretne visszatérni New Orleansba

A New Orleans Saints running backjének, Mark Ingram-nek lejár a szerződése és szabadügynök lesz de egy ajánlat esetén szívesen visszatérne csapatához. Ingram a 2011-es Draft elsőkörös választottja volt és a tavalyi évben a Saints aktiválhatta volna az opcionális ötödik évét de akkor ezt elutasította a csapat viszont Ingram eddigi pályafutásának legjobb szezonját futotta a tavalyi szezonban.

Ingram 13 mérkőzésen kezdőként pályára tudott lépni és csak 3 mérkőzést kellet kihagynia vállsérülés miatt. Pályafutásának első éveiben a sok sérülés és a kiegyensúlyozatlanság sok problémát okozott a számára. Tavaly viszont 964 futott yardot, 9 futott TD-t szerzett és a passzjátékoknál is jobban számítottak rá.

"Szeretnék új szerződést kapni és a remélhetőleg a Saints-nél maradhatok. Ők draftoltak és az egész karrieremet New Orleans-ban szeretném tölteni." - nyilatkozta Ingram.

A jó szezon ellenére a sérülékenysége miatt nagy valószínűség szerint ki fog kerülni a szabadügynökpiacra. A piacon bőven előtte lesz majd DeMarco Murray, CJ Spiller, Ryan Mathews vagy Justin Forsett. A nagy szerződéseknél nem fog felmerülni a neve és a futókat amúgy sem fizetik túl az utóbbi szezonokban. Ingram valószínűleg szabadügynök lesz és ha a Saints nem talál megfelelő helyettest az első héten akkor valószínűleg visszahívják majd a játékosukat.

(nfl.com, Fotó: nola.com)