Ügynöke szerint Hoyer visszatérne a Browns-hoz

Brian Hoyer ügynöke kijelentette, hogy ügyfele szívesen visszatérne a Cleveland Browns csapatához azzal a feltétellel esélye legyen visszakerülni a kezdőcsapatba. Az irányító nem zárkózna el a küzdelemtől sem de csak akkor térne vissza ha nem csak kifejezetten a kispadra szerződtetné a csapat.

Johnny Manziel draftolásától számítva nagy harc volt Hoyer és az újonc irányító között a kezdő irányító posztért. A versenyt végül Hoyer nyerte aki kezdő volt az első 13 mérkőzésen de a szezon közben fokozatosan leromlott a teljesítménye.

"Azt hiszem az egyetlen dolog amit nem akar az az, hogy megmondják előre, hogy Manziel, vagy a szabadügynökpiacról, a Draftról érkező játékos biztos kezdő lesz a következő szezonban és számára csak a tartalék poszt elérhető." nyilatkozta Hoyer ügynöke Joe Linta.

A szezon végére kikerült a kezdőcsapatból mert a vezetőség kíváncsi volt rá, hogy mire is képes Manziel. Johnny Football nem váltotta meg a világot így felmerül a kérdés, hogy mi lesz a Browns-al a következő szezonban.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)