A szezon utolsó sérülésjelentése

Hajnalban Super Bowl így az NFL-ben utoljára adtak ki injury report-ot. A szezon késői szakaszában alig akad olyan csapat amelyik az összes játékosát pályára tudja küldeni de a döntő két résztvevő nagyon szerencsés helyzetben van hiszen elkerülték Őket a komolyabb sérülések.

Csak a komoly sérülések kerülték el Őket de azért jó néhány játékos bajlódik kisebb sérüléssel bár januárban ez tulajdonképen egyáltalán nem lehet meglepő. Mivel nincs súlyos sérülés így a sérültlistán szereplő összes játékos biztosan pályára fog lépni hajnalban így csak annyi kérdéses, hogy a sérülések mennyire fogják hátráltatni a játékukat.

A listára pénteken felkerült a Seattle Seahawks safetyje Kam Chancellor aki a legutolsó edzésen sérült meg. A védőnek az edzés végén sérült meg a bal térde. A Seahawks-nál a tackle Justin Britt (térd), a running back Marshawn Lynch (hát), a cornerback Richard Sherman (könyök), a guard J.R. Sweezy (boka) és a safety Earl Thomas (váll) bajlódik kisebb sérüléssel.

A Patriots csapatánál a center Bryan Stork sérülése mondható a legsúlyosabbnak. A falember térdsérülés miatt kihagyta a két héttel ezelőtti Indianapolis Colts elleni mérkőzést, limitált edzésmunkát végzett a héten és kérdésesnek jelölik a játékát.

Strok-on kívül még a linebacker Akeem Ayers (térd), az irányító Tom Brady (boka), a linebacker Dont’a Hightower (váll), a defensive tackle Chris Jones (könyök), a cornerback Darrelle Revis (nem hozták nyilvánosságra) és a defensive tackle Sealver Siliga (láb) szerepel a sérültlistán.

(nfl.com, Fotó: wallwidehd.com)