Néhány részlet a Warren Sapp ügyről

Mint ismeretes a Super Bowl-t követő reggelen Warren Sapp bilincsben távozott a Phoenix belvárosában igénybe vett szállodai szobájából. Az ügyről néhány részlet látott napvilágot.

Sapp a szálloda bárjában ismerkedett meg egy 23 és egy 34 éves nővel, akik egy las vegas-i éjszakai klub táncosaiként mutatkoztak be neki. A két nőt felhívta a szobájába és a hírek szerint szexuális aktusért cserébe 300 dollárt fizetett nekik.

Sapp a 23 éves hölggyel nyélbe is ütötte amit szeretett volna, s hogy az élvezkedés öröme ne vesszen a múlt szürke homályába, állítólag még rögzítették is.  Ezalatt a másik nő az elmondás szerint a fürdőszobában tartózkodott. Az aktus végeztével Sapp és 23 éves  prostituált között vita alakult ki. A vita apropóját természetesen az “üzletasszony” szolgáltatta azzal, hogy több pénzt követelt Hall of Famer-ünktől. Az nem egészen világos előttem, hogy egy megtörtént plusz aktus után követelte mindezt, vagy annyira jó volt neki, hogy egy új reményében követelődzött. Minden esetre ha az utóbbi, akkor Sapp gondolom mindenféle gravitáció okozta problémára hivatkozva, de visszautasította az immáron igen hangosra sikeredő bérigény bejelentést. A két vitázó félhez csatlakozott a 34 éves hölgy is.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a nők nem igazán néznek focit! Ha néztek volna és látták volna korábbról játszani delikvensünket, nem biztos, hogy ilyen vehemensen jártatták volna a lepcsest. Történt ugyanis, hogy Sapp a kéretlen hangzavart megunván a holmijaikat lényegében csak éppen hogy összekapkodó hölgyeket megragadta és nemes egyszerűséggel kilökte a folyosóra. Kedves barátaim! Mivel láthattuk korábbról, hogy Sapp hogyan takarít el maga elől cirka 150 kilós palikat, lehet elképzelésünk arról, hogy a lökés által a két hölgynek talán még a harisnyája is a nyakára csúszott.

Lett is ribillió meg sírás-rívás azonnal, viszont a hölgyek nem felejtették el értesíteni a szálloda biztonsági szolgálatát. Ez aztán természetszerűleg vonta maga után a rendőrség értesítését, a többit meg már lényegében ismerjük.

Ejnye-bejnye Warren! Hát szabad ilyet? Lényegében elintézted, hogy tévében csak akkor láthassunk legközelebb mint aktív résztvevőt, ha a magyar pornóproducer és rendező zseni, alias Kovi, egy film erejéig felkarol!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com