Panthers Mock Draft 1.0

Most, hogy a 2014-es NFL Scouting Combine véget ért, itt az ideje, hogy elkezdődjön egy másik figyelemre méltó időszak a holtszezonban. Kezdődik a Mock Draft szezon.

Az NFL Draft április 30.-án kezdődik, de a spekuláció már a Combine után elkezdődik. Mostantól a draft előestéjéig a Panthers.com heti pillantást nyújt a Carolina várható draft variációiba.

A Mock Draft gyakran arra épül, hogy a csapatoknak mely posztokon kell a leginkább erősíteniük. Tehát az sem olyan nagy meglepetés, hogy sok Mock Draft szerint a Panthers a 25. pick-et egy offensive tackle megszerzésére fogja használni.

OT T.J. Clemmings, Pittsburgh

Dane Brugler, CBSSports.com

"A Panthers-nek az offensive line-t kell erősítenie, és hacsak nem szereznek valakit a szabadügynök piacról, a tackle a legvalószínűbb választás itt." írja Brugler, aki azt mondja, Clemmings domináns futás blokkoló, akinek még dolgoznia kell a passz védekezésen.

A szabadügynök piac március 10-én nyit és bár a Panthers úgy tűnik, hogy jobb helyzetben van ahhoz, mint az elmúlt pár évben, hogy aktív legyen, a szabad ügynök piac a tackle-ket tekintve nem túl mély.

OT La'el Collins, LSU

Charlie Campbell, WalterFootball.com

Campbell úgy tűnik meg van győződve arról, hogy a Panthers-nek szüksége van egy baloldali tackle-re, de nem úgy tűnik, hogy arról is meg van győződve, hogy Collins a megfelelő választás, annak ellenére, hogy ide sorolta. Campbell azon töpreng, vajon Collins jobb lenne, ha jobb oldali tackle lenne, vagy talán még guard pozícióban. Más megfigyelők azonban magasabbra rangsorolják Collins-t, nem tartják valószínűnek, hogy a Carolina választja ki, mert úgy vélik, kiválasztják, mielőtt a Panthers sorra kerül.

OT Ereck Flowers, Miami

Don Banks, SI.com

Banks is azt mondja, a Panthers-nél kiemelt prioritás, hogy "biztosak legyenek abban, Cam Newton kevesebb találatot kap a következő szezonban." Úgy véli, a Carolina döntési helyzetben fogja találni magát Flowers és Collins között az első fordulóban.

OT Cameron Erving, Florida State

Pat Kirwan, CBSSports.com

Míg a legtöbb draft elemzők magasabb helyre sorolja Clemmings-et és Collins-t, Kirwan-t a Senior Bowl edzéseken lenyűgözte Erving, dicséri atletikusságát. Apropó sportosság, Kirwan vázolta azt is, hogy a Panthers egy gyors elkapót választhat a második fordulóban.

OT D. Humphries, Florida

Rob Rang, CBSSports.com

Rang-nek tetszett, hogy a Panthers az első körben kiválasztotta Kelvin Benjamin-t és leigazolta a veterán Jerricho Cotchery-t az irányító Cam Newton mellé, de azt mondja, a Carolina "nem javította az offensive line-t, ami védi őt. Nem fogják ugyanazt a hibát elkövetni idén is. Humphries egy kicsit nyers, de ez egyike azon kevés tackle-nek ebben az osztályban, aki elég sportos ahhoz, hogy továbbra is a bal oldalon maradjon az NFL-ben."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: gridironexperts.com