Paul Spicer a Bucs új D-line asszisztense

Mivel Mike Phair pár hete az Illinois Egyetemre távozott, Joe Cullen D-line coach mellé új embert kellett találni.

Phair és Cullen egy rendkívül felemás évadon volt túl. Amíg elmondható az, hogy a sérüléséből abszolút nem tudták megfelelő formába hozni Michael Johnson-t, addig a védőfalban olyan játékosok tehetsége is kibontakoztatásra került, mint pl. Jacqueis Smith.

Phair távozott tehát, helyére pedig az a Paul Spicer érkezett, aki maga is 12 évet húzott le defensive end-ként a ligában és karrierje során 28,5 sacket jegyzett. Játszott a Detroit, a Jacksonville és a New Orleans csapatában is.

Hogy miért rá esett a választás? Gondolom mert egyrészről az irányítósiettetés lesz ismét a Bucs defense-ének zászlajára írva a következő szezonban is. Másrészt pedig, mert Spicer és Cullen dolgoztak már együtt a Jacksonville Jaguars csapatánál a 2011-12 évadban. Akkor is ugyanez volt kettejük között a felállás, mint most a Bucs soraiban.

Lesz feladat bőven, hiszen szinte garantálható, hogy új passzsiettetők érkeznek majd akár az FA piacról, akár a draftról. Szóval ezeket a játékosokat majd bele kell illeszteni az elképzelésekbe, megfelelő formába kell majd hozni őket. Meg hát Michael Johnson-t is illene olyan állapotba hozni, hogy valami szikráját is tudja mutatni annak a játéknak, amit korábbról megszokhattunk tőle, amikor még a Cincinnati Bengals csapatában riogatta az irányítókat.

Kívánjunk sok sikert a Cullen-Spicer közös munkához! Óriási szükségünk lesz rá!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com